B and Bee

Om onze website optimaal te kunnen gebruiken, raden we u aan om uw browser te updaten naar een recentere versie.

Vuurdoop van de mobiele unit

17-23 augustus 2016

Aalst (BE) – Rust (DUI) – Spa (BE) +/- 1100 km

Vuurdoop van de mobile B-and-Bee richting Rust (Duitsland) met als eindbestemming: Europapark. Onderweg flink wat autosnelweg gedaan en het moet gezegd dat qua gewicht en stabiliteit niets aan te merken was aan de unit. Of toch …….veel ‘beziens’ en ‘verbaasde blikken’ langsheen de snelweg en de benzinestations waar we passeerden…..

Adrenalinestoot

Na twee dagen adrenalineshots te hebben gekregen was het tijd om het iets rustiger aan te doen en daarvoor hadden we een verblijf geboekt op @Camping Polleur in de omgeving van Spa.

Een sympathieke camping met veel activiteiten en 90% Nederlanders. Alvast een voordeel voor onze 3 tienerdochters die geen enkele moeite hadden om contacten te leggen met deze ‘locals’. Moet gezegd dat temperaturen tot 32 graden ook bijdroegen tot het vakantie gevoel?

bagagewagen

De unit was hier het domein van onze twee 16-jarige dochters. Gelukkig is er veel bergruimte onder het bed, want waar zouden anders al die kleedjes, topjes, shortjes, rokjes, spulletjes en schoonheidsproductjes moet opgeborgen worden… ??

vuurdoop mobiele unit 1
vuurdoop mobiele unit 2
vuurdoop mobiele unit 3
vuurdoop mobiele unit 5
vuurdoop mobiele unit 6