B and Bee

Om onze website optimaal te kunnen gebruiken, raden we u aan om uw browser te updaten naar een recentere versie.

Veilig en compact slapen op festivals of events

Slapen wordt een deel van de fun!

B-and-Bee is een perfecte oplossing voor tijdelijke slaapplaatsen op events en festivals. Bij deze stevige, veilige, hippe en originele units wordt het slapen een deel van de fun. We kunnen ze snel opbouwen en dat op elke ondergrond. De slaapunits komen per 12 kant-en-klaar voor gemonteerd op een aanhangwagen, en kunnen onbeperkt aan elkaar gekoppeld worden. Zo zorgen wij voor meer slaapplaatsen op een kleinere oppervlakte. Alles wat jouw event nog net dat ietsje meer geeft!

Is dit wat jij nodig hebt?

  • Ik wil tijdelijk kwaliteitsvolle slaapplaatsen bieden aan bezoekers of medewerkers tijdens de duur van mijn festival of evenement.
  • Ik zoek een manier om met weinig plaats toch heel wat slaapplaatsen te creëren.
  • Ik wil de kampeerders van mijn festival dichter bij het festivalgebeuren houden.
  • Ik zoek een installatie die geschikt is voor elke ondergrond: nat, droog, hard, zacht, …
  • Aantrekkelijk, kwaliteitsvol en flexibel slaapconcept
  • Helemaal water- en winddicht
  • Veel slaapplaatsen op een beperkte oppervlakte, kan dicht bij het event
  • Kan op elke ondergrond (droog, nat, zacht, hard, …)
  • Snelle en discrete opbouw en afbraak zonder machines

Huur de opvallende B-and-Bee-festival units

Gezellige en compacte festival units

Deze units zijn speciaal op maat gemaakt van festivals en events. Ze bieden comfortabele, stevige en compacte slaapplaatsen die we super snel kunnen opbouwen en terug afbreken. Deze units komen steeds in veelvouden van 12 die vast gemonteerd zijn op een aanhangwagen, vier verdiepingen hoog en voorzien van een veilige trapconstructie.

De aanhangwagens kunnen naadloos aan elkaar geschakeld worden. Zo vormen ze een lange rij van slaapunits. Het honingraat-hotel staat snel klaar voor jou en je bezoekers. Laat de fun beginnen!

Je logo of sponsors op de opvallende units?

De opvallende en originele units zijn echte eyecatchers. Ze vallen op, iedereen wil ze zien. Dat maakt ze ook ideaal als middel om je eigen organisatie te promoten. Of wat dacht je van de B-and-Bees op jouw evenement te laten sponsoren? Zo kan je nog voordeliger slaapplaatsen aanbieden. Van elke unit kunnen we de voor- en achterkant personaliseren zoals jij het wil.

Meer branding voor je event? Units laten sponsoren? Alles kan! Contacteer ons.